Tijdloos industrieel erfgoed uit de vorige eeuw staat voor robuustheid en geeft karakter aan uw interieur. Wij zoeken in binnen en buitenland naar unieke industriële lampen en objecten. Deze worden door ons aangepast en opgeknapt met behoud van hun originele uitstraling.
Met hun verhaal en energie zorgen zij voor de juiste mix passend in de inrichting van uw woning, kantoor, winkel of restaurant.

industriele lampen

Industriële Lampen

Industriële lampen kenmerken zich door hun stoere uitvoering.Deze authentieke lampen hebben allemaal hun eigen verhaal.Fabriekslampen ziekenhuislampen, lampen unit bunkers uit de oorlog plafonlampen of bureaulampen oude kantoren, spotlampen uit theaters. Een oud verleden dat licht geeft in een nieuwe toekomst. De lampen zijn in authentieke staat of kunnen door ons worden omgebouwd met nieuwe bedrading en goedgekeurde fitting.

Industrieel - Tafels-w1200

Industriële Tafels

In het huidige interieur is de eetkamertafel het centrum van ons wonen. Veel vrienden uit nodigen en lekker lang aan tafel zitten luisteren naar elkaars verhalen. Dat kan aan de unieke grote industriële eetkamer tafels die wij in eigen werkplaats maken. De tafels worden samengesteld uit oude machine onderdelen uit fabrieken met daarop een robuust tafelblad van hout in combinatie soms met ijzer. Ook hebben wij diverse modellen palletwagens die kunnen dienen als salontafel.

Industrieel - Kasten-w1200

Industriële Kasten

Iedere woninginrichting heeft kastruimte nodig.Industriele kasten hebben een stoere uitstraling maar passen in vrijwel ieder huidig interieur. Op gebied van industriële kasten hebben wij diverse van deze stoere kasten staan. Lockerkasten uit fabrieken en zwembadlockers te gebruiken als kledingkast .Kasten uit kantoren ziekenhuizen of andere industriële objecten. Alle kasten zijn authentiek en uniek. Daar waar nodig hebben wij de kasten wat aangepast voor gepast gebruik.

Industrieel - Werkbanken-w1200

Industriële Werkbanken

In het interieur van nu zijn oude werkbanken zeer geliefde objecten.

Door hun bijzondere uitstraling en hun levensverhaal vormen ze vaak de basis voor een nieuwe zelf te bouwen keuken of het inrichten van een kantoor of decoratieve plek in een winkel.

Oude Timmermanswerkbanken, lastafels en werkbanken uit fabrieken, slagerstafels uit de slagerij. Allen met hun eigen verhaal.

bijzondere verlichting

Industriële Bijzondere items

In eigen werkplaats maken wij van bijzondere industriële objecten lampen of decoratieve voorwerpen. Lampen van isolatoren of van oude industriële naaimachines. Kapstokken van oude boorkolommen. Soms zijn de oude gebruiksvoorwerpen uit de vervlogen industriële tijd opzichzelf al mooi genoeg om zo in huis te plaatsen.

Industrieel - Krukken-w1200

Industriële krukken

Industriele krukken en stoelen geven net even een andere sfeer. Ze zijn er in vele soorten en maten . Decoratief of practisch robuust of verfijnd allemaal anders. Allemaal unieke en prachtige objecten om te gebruiken als zitplaats aan uw tafel of bureau of gewoon als leuke decoratie in uw woonkamer slaapkamer of keuken. We hebben kinderstoelen, stoelen uit fabrieken en kantoren of zo uit de kapperszaak van toen.