Meubels van vroeger werden door ambachtslieden voor het leven gemaakt. Door hun karakter en kwaliteit passen ze nog steeds in het huidige interieur en zijn ze heel goed te combineren met stoere industriële meubels maar ook met modern en design.

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan Brocante meubels. Winkelkasten, kledingkasten, commodes, ladenkasten, tafels , bedden en veel klein goed.

brocante kasten

Brocante Kasten

Kasten zijn in huis niet alleen een onmisbaar goed maar zijn ook mede bepalend voor de sfeer. Wat te denken van een winkelkast of buffetkast in uw keuken of eetkamer. Een kledingkast, commode of nachtkastjes voor uw slaapkamer of babykamer. Een roldeurkast voor op uw kantoor. Wij hebben diverse kasten staan in de authentieke kleuren van vroeger of in geloogd grenen zodat u ze zelf met een kalk of krijtverf kunt schilderen in de door u gewenste kleur.

Brocante - tafels-w1200

Brocante Tafels

Brocante tafels geven een heerlijke warme sfeer. De sfeer van het Bourgondische plattelandsleven. Gedekt met linnen en sfeervol servies waant u zich in Frankrijk.

Wij hebben authentieke tafels in de oude kleuren van vroeger maar ook tafels gemaakt met tafelbladen van 200 jaar oude vloerdelen en smeedijzeren onderstel.

Brocante - Curiosa-w1200

Brocante Curiosa

De Betekenis van Curiosa: Aparte, bijzondere, zeldzame, vreemde voorwerpen. De moeite waard om te bewaren. Wij vonden veel curiosa de moeite waard om te bewaren en bieden ze in de winkel te koop aan. Voor u de kans ze een mooie plek in uw huis te geven. Serviesgoed,tafelzilver,emaille, tafelzilver, oude blikken, spiegels, spuitflessen, broodplanken………….