Trading 131 staat voor authentiek. Wij bieden u op ruim 2000 m2 verkoop ruimte een grote diversiteit aan stijlen op het gebied van interieur. Een mix van Industrieel, Vintage ,Brocante en Antiek . Voor de particulier zijn wij open op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Detaillisten, interieur adviseurs, stylisten, architecten en decor bouwers kunnen bij ons op afspraak terecht. Ook bieden wij mogelijkheden tot het huren van items voor projecten.

Bedrijf - winkel-w1200

Winkel

In onze winkel van ruim 2000m2 bieden wij u een groot aanbod meubels en lampen in diverse stijlen. Industriele en Vintage lampen en tafels mixen zich stijlvol tussen de Brocante kasten en Curiosa.

Wij zijn geopend op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Wij hebben helaas niet de mogelijkheid u de service te bieden van bezorgen.

DSCN2504-w1200

Verhuur

Bij ons kunt u ook terecht voor verhuur. Denk hierbij aan inrichten van beurzen, foto en film opnames, grote events, decorbouw, aankleden van feesten. Kosten voor de verhuur bedragen 20% van de waarde van de gehuurde goederen over de van te voren afgesproken periode. Het geen wordt vastgelegd in een huurcontract.

industriele lampen

Groothandel

Wij verkopen ook op grotere schaal. Detaillisten, interieur ontwerpers, decorbouwers Interieurbouwers, stylisten, architecten en overige handelaren kunnen bij ons terecht.

Wij verkopen aan klanten over de gehele wereld en bieden daarbij de mogelijkheid uw aankoop kleinschalig of grootschalig te verzenden.