Vanuit de tijd dat het bedrijf nog bekendheid had onder de naam Van den Heuvel Antiek, bestaat er nog steeds een connectie met Antiek. Oude meubels van vaak meer dan 100 jaar oud. Biedemeijer kasten, Franse eiken schoolkasten, Engelse hangoortafels, noten en eiken vitrine kasten, eiken kleding kasten, rolluik kasten en rolluik bureaus we hebben het nog in de winkel staan. Het antiek mag dan zogenaamd niet meer horen bij deze tijd. Wij zijn nog steeds van mening dat een goed stuk antiek op de juiste wijze toegepast in uw interieur een lust voor het oog is en uw woning speciaal maakt.

Antiek-w1200

Antieke kasten 

Door de grote woonstylisten is het antiek uit het huidige woonbeeld verbannen.Een goede antieke kast zal door zijn uitstraling ook bij de huidige woon stijlen zich zeer goed  laten inpassen en juist dat stukje extra geven dat  het strakke van design en retro of het robuuste van het industriële nodig heeft om het geheel compleet te maken. In de winkel nog enkele mooie Franse eiken linnen kasten, kabinetten, roldeur kasten en vitrine kasten.

koffie houder

Antiek Diversen

Antieke salontafels of bijzettafels,nachtkastjes, gebruiksvoorwerpen en lampen uit de 19e en 20e eeuw. Je proeft nog de sfeer van het verleden.